Danish(DK)English (United Kingdom)Deutsch (DE-CH-AT)
Patent pending
Registered trademark
Design protection

Barnekister

En smuk og stemningsfuld afsked, når det er sværest – små børn.
Nyt bæredygtigt produkt fra Urn-Care ApS

Kiste nettet til nedsænkning af små kisterUrn-Care har i flere år forhandlet egen udviklede urnenet som bliver mere og mere almindelige ved urne nedsætninger både i Danmark og Tyskland. Nu er der et nyt produkt på markedet fra Urn-Care: net til barnekister. Vi har tænkt meget over måden, hvor på disse små kister kunne sættes ned på en mere sikker og håndterlig måde, da der ingen håndtag er i disse børnekister, vi har udviklet et nyt produkt, der opfylder vores krav som: smukt, æstetisk, sikkert, og miljørigtigt. Vi har i samarbejde med designer Mads Miltersen lagt vægt på at materialet til vores net er 100 % nedbrydeligt og neutralt så det fastholder etikken og højtideligheden omkring ceremonien.
Vi ønsker for andre i samme situation at de ikke skal føle ubehag, ved selve nedsænkningen. Det er meget vigtigt at, man i denne følsomme situation er tryg. Vores kiste net er konstrueret således at 2 personer kan sænke kisten sammen, men skulle den ene person ikke være i stand til at gennemføre handlingen, kan personen slippe og 1 person kan udføre nedsænkningen alene uden kisten vipper. De pårørende står i en uvant situation, hvor de samtidig er meget følelsesmæssigt påvirket. Vi har erfaret ud fra vores oplevelse, at det er de gode ting og minder der er rare at tænke tilbage på.

Ideen til kiste nettet til nedsænkning af små kister opstod ud fra, tanker omkring nedsættelse af børnekister, da indehaverne af Urn-Care selv for 15 år siden har stået i denne situation.